Ingrediente pentru o portie:
Le scoatem intr-o farfurie pe un servet de hartie.Intre timp preparam sosul. Punem apa la fiert, cu o lingurita de zahar, o lingurita de otet si morcovii. Dupa 5 minute adaugam ceapa, castravetii si usturoiul. Saram, piperam dupa gust. Adaugam lingurita de malai in ploaie si mai lasam un minut.Dupa ce sosul fierbe aprox 10 minute asezam carnea pe o farfurie intinsa, turnam sosul deasupra si servim imediat.
- 150 g carne porc (fasii subtiri)
- 2 linguri faina
- 1 castravete taiat cubulete
- 1/2 morcov bucatele
- 1/2 ceapa taiata mai mare
- 1/2 ardei iute (poate sa fie si murat)
- 1 catel e ustoroi taiat fasii
- 1 lingura otet
- o lingurita zahar
- o lingurita malai
- 1 lingurita sos soia
- 1 galbenus de ou
- sare
- piper
Le scoatem intr-o farfurie pe un servet de hartie.Intre timp preparam sosul. Punem apa la fiert, cu o lingurita de zahar, o lingurita de otet si morcovii. Dupa 5 minute adaugam ceapa, castravetii si usturoiul. Saram, piperam dupa gust. Adaugam lingurita de malai in ploaie si mai lasam un minut.Dupa ce sosul fierbe aprox 10 minute asezam carnea pe o farfurie intinsa, turnam sosul deasupra si servim imediat.