Pui cu sos de rosii si cubulete de portocala

Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)
Ingrediente:
Pentru 4 portii:500gr piept pui
2 portocale curatate
500gr sos rosii(salicilat,rosii in bulion)
un ardei gras verde
3 cateii usturoi
piper negru
sare
marar
curry
ulei pentru prajit
Mod de preparare:
piper alb
In seara asta am preparat ceva extraordinar de delicios!
Se pune pieptul de pui taiat fasii(sau cubulete) intr-o tigaie la prajit.Se inabuseste cu zeama de la o portocala si se presara curry.Cand este gata se pune pe o farfurie.
Intr-o oala separat se pune sosul de rosii(aveti grija sa fie dulce) cu ardeiul gras taiat cuburi si usturoiul tocat marunt.Dupa primul clocot se adauga o portocala taiata cubulete.Neaparat se condimenteaza cu piper alb,sare,piper negru si marar.Eu pentru poza le-am asezat pe farfurie separat dar ulterior am amestecat bucatelele de piept cu sosul!DELICIOS!

 
 
 
eXTReMe Tracker