Dang Myun


Ingrediente:
½ ceasca sos de soia
¼ cana plus 2 linguri de zahăr
4 catei de usturoi, tocati
1 lingura de ghimbir tocat
Piper negru proaspat macinat
1 ¼ de lire sterline tăiate în felii subţiri de carne de vită dezosată coaste scurte
8 uncii Dang myun
3 linguri de ulei de canola
1 ceapa galben, taiat
4 cepe verzi, tăiate în bucăţi 1-inch
2 linguri de seminte de susan prajite
2 lingurite de ulei de susan
Combinati sos de soia, zahăr, usturoi, ghimbir, şi un praf de piper generos într-un castron mediu. Adauga carnea de vită şi se amestecă . Marinati pentru aproximativ o jumătate de oră. Între timp, gatiti myun Dang într-o oală mare de apă în fierbere timp de 6 la 7 minute sau pana cand se inmoaie. Scurgeti, clatiti cu apa rece şi  scurgeti din nou.
Se încălzeşte o oală mare la foc mediu. Adăugaţi uleiul şi se amestecă pentru a acoperi partea de jos din oală. Adauga ceapa si amestecati timp de 1 la 2 minute, sau până când începe să se înmoaie. Adauga carnea de vită şi ceapa verde si gatiti, amestecand, timp de 3 până la 4 minute, sau până când carnea de vită este doar gătite prin intermediul. Adaugati taitei si gatiti, amestecand, timp de 2 până la 3 minute. Se amestecă din seminte de susan şi ulei de susan. Împărţiţi între boluri taitei individuale şi servi imediat.

 
 
 
eXTReMe Tracker