Cho-(go-chu)-jang

Cho (gochu) Jang (sau chojang  scurt) este un sos cu gust unic picant-dulce de ardei iute rosu. Acesta merge bine cu toate tipurile de preparate din orez mixte, cum ar fi bibimbop și dupbop hweh sau chiar feluri de mâncare cu taitei, cum ar fi jangban guksu. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca un sos de legume scufundare sau o salata picant. Alternativ, atunci când se mănâncă hweh (sashimi), chojang poate fi folosit ca un sos de scufundare, spre deosebire de sos de soia amestecat cu standard de wasabi.
E un sos foarte simplu de a face folosind cateva ingrediente, cum ar fi gochujang, oțet, zahăr și. Alte ingrediente opționale pot include ulei de susan, usturoi tocat si ceapa verde tocata fin. În funcție de marca de gochujang, oțet mai mult sau mai puțin și de zahăr pot fi folosite, în funcție de preferința în nivelul de grosime.

 
 
 
eXTReMe Tracker