Al chigae

Al chigae este un ou de pește  in caserola, care conține tofu și sortiment de legume intr-o supa racoritoare, picanta.Ingredientul principal este icre de pește proaspăt, de obicei, de la codfish, care este profund și bogat în arome. Sortimentule de legume includ, de obicei, ciuperci, dovlecei Enoki, ceapa verde, verde / rosu ardei iute și se servește în mod normal, într-un castron de ceramica, care continuă să se încălzească în timpul pregatirii. Mulți se bucură această masă, cu un castron de orez pentru a echilibra condimentarea.
  Ingrediente
     1 pachet tofu
     6 oz condimentată icre (disponibil la piața coreeană locale)
     2 linguri ulei de susan prajite
     4 cepe verzi, tăiate în bucăți ½
     5 catei de usturoi, tocati
     1 linguriță de gochugaru, rosu ardei iute fulgi
     4 căni de apă
     14 oz pachet de tofu ferm mediu, tăiat în cuburi

 Gatire
     Într-o oală, se umple cu apă suficientă pentru a acoperi întregul bloc de tofu și o aduce la fierbere.
     Într-o cratiță, la foc mediu, se adauga ulei de susan, ceapa verde, usturoi, și praf rosu de ardei iute.
     Gatiti până când usturoiul este parfumat, dar nu maro.
     Adăugați apă și aduceți-l la fiert.
     Adauga icre de pește.
     Gatiti pentru inca 5 minute, apoi se adauga tofu.
     Continua gătitul până ce tofu este încălzit timp de aproximativ 3 minute.
     Se serveste cu orez fiert.

 
 
 
eXTReMe Tracker