Daeji galbeni

Daeji galbeni este Coreea de cele mai bune coaste de porc la grătar , sunt suculente. Daeji galbeni este aproape de mult de grătar. Cu toate acestea, daeji galbeni tinde să fie destul de picant la gust ca gochujang (ardei iute rosu pasta) se adaugă la baza acestui sos marinat.
Pentru a completa aceasta masa, cele mai multe restaurante servesc o varietate minunata de cursuri tradiționale adverse constând în cea mai mare parte legume în sosuri diverse, marinate și ciorbe. Un fel de mâncare tradițional, cum ar fi partea de kimchi și / sau kkaktugi sunt, de obicei, servite în timp ce mănâncă această masă. Daeji galbeni este, de obicei la mesele gătite de către chelner sau chelnerita care rătăcește de la grătar la grătar, carnea de peste de cotitură și anunțându-vă atunci când carnea este gata.
Daeji înseamnă carne de porc în coreeană și galbeni este cuvântul pentru costițe de porc, prin urmare, aceasta se traduce în coaste de porc.
 Ingrediente

     5 coaste de porc (lbs)
     1 (1 inch) bucata radacina de ghimbir, tocat
     2 cepe (piure)
     4 linguri de usturoi tocat
     1 cană gochujang
     4 linguri de zahăr
     2 linguri sos de soia
     3 linguri ulei de susan
     1 lingurita piper negru

 Gatire:

     În cazul în coaste nu sunt separate, separat prin tăierea cărnii între oasele. Se pun într-un castron mare.
     Piure de ceapa intr-un blender, deoarece este mai ușor marinat și răspândi pe coaste.
     Combina toate ingredientele, cu excepția coaste de porc.
     Odată ce ingredientele sunt amestecate în mod consecvent toate, frecați marinat cu generozitate peste carne.
     Acoperiti și bagati la frigider 5 ore sau preferabil peste noapte.
     Coaste gratar peste mediu-mare de căldură până la făcut, cam 8-10 minute pe fiecare parte.
     Dacă gătite în cuptor, la 350 ° preîncălzire. Spray spray de gatit pe o foaie de copt și puneți coaste pe ea. Gatiti timp de 1 oră și 45 de minute sau până când carnea este atât de moale, care cade de pe os.

 
 
 
eXTReMe Tracker