Donkatsu

Donkatsu este inițial un fel de mancare japonez, care a fost introdus pentru prima dată în secolul al 19-lea, dar ca acum  este frecvent întâlnit în restaurante coreene peste tot. E un fel de mâncare populară din Asia, care constă din pane, cotlet de porc prăjit unu la doi centimetri grosime și tăiat în bucăți de dimensiuni mici. Acesta este, în general, servit cu orez abur (alb), legume, cum ar fi broccoli, ridichi, varză mărunțită și / sau supa miso.
Fie file de porc ,Cotlet de porc de obicei sărată, piperat și înmuiat într-un amestec de făină, ou bătut și panko (pesmet japoneze) înainte de a fi prăjit. Indiferent de prezentare, donkatsu este cel mai frecvent consumat cu un tip de sos gros japonez Worcestershire care utilizează mere piure ca ingredient de principal.
Ingrediente     4 cotlete de porc fără os, ½ inch grosime
     2 linguri de faina
     1 ou bătut
     ½ ceasca de panko (firimituri de pâine japoneză)
     Ulei vegetal (pentru prajit)
     Sare și piper
Gatit:
     Carne de porc Pound la grosime ¼ inch.
     Haina cu făină, apoi în ou dip, iar în cele din urmă strat foarte bine cu Panko.
     Prajeste adânc în 1 inch ulei vegetal, încălzit la 350 °, 3 minute pe fiecare parte, sau pana se rumeneste.
     Serviti cu orez, legume și / sau supa miso.

 
 
 
eXTReMe Tracker