Makgeolli

Makgeolli este cel mai stravechi si in acelasi timp cel mai reprezentativ vin traditional coreean. Acest tip de vin preparat din orez este cunoscut si sub denumirea de Makuly (takju). Este cremos, de culoare albicioasa si foarte gustos. Un rol important, in afara de ingredientul principal mentionat anterior, il au apa, drojdia si nu in ultimul rand nuruk, un compus extras dintr-o ciuperca care ajuta la procesul de fermentare. Acest ingredient este disponibil in majoritatea magazinelor alimentare din Coreea sub denumirea Enzima Nuruk.Makgeolli este cel mai stravechi si in acelasi timp cel mai reprezentativ vin traditional coreean. Acest tip de vin preparat din orez este cunoscut si sub denumirea de Makuly (takju). Este cremos, de culoare albicioasa si foarte gustos. Un rol important, in afara de ingredientul principal mentionat anterior, il au apa, drojdia si nu in ultimul rand nuruk, un compus extras dintr-o ciuperca care ajuta la procesul de fermentare. Acest ingredient este disponibil in majoritatea magazinelor alimentare din Coreea sub denumirea Enzima Nuruk

 
 
 
eXTReMe Tracker