Daeji Bulgogi

Daeji Bulgogi este un alt fel de mâncare din carne. Cu toate acestea, utilizați carne de vită, carne de porc feliat subtire Cotlet marinat intr-un amestec special ardei roșu iute paste cu diverse sortimente de legume.Carnea este marinata cu un amestec de sos de soia, ulei de susan, usturoi, zahar, ghimbir rădăcini, vin de orez și gochujang care este sosul de bază pentru acest fel de mâncare. Acesta este marinat timp de 30-60 de minute pentru a scoate gustul și intensitatea de arome.
Daeji bulgogi pot fi la gratar sau pan-gătite și este de obicei servit cu o parte din salata verde, spanac, alte legume cu frunze sau, este folosit pentru a încheia o felie de carne fiarta. Acesta este de multe ori de-a lungul învelit cu o pată de ssamjang, kimchi, sau alte feluri de mâncare laterale, și apoi mâncat ca un întreg. Pentru a vedea o ilustrare vizuala, faceți clic aici.
Daeji înseamnă carne de porc în coreeană și Bulgogi este cuvântul pentru carnea de foc, prin urmare, aceasta se traduce în carne de porc foc. Deoarece gochujang este sosul de bază la acest fel de mâncare, se poate obține picant la gust.
Ingrediente
     1 lb de carne de porc tăiat în felii subțiri (macră & dezosată de preferat)
     3 linguri de sos de soia
     2 linguri de usturoi zdrobit
     ½ linguri de radacina de ghimbir pisat
     2 linguri de zahăr brun
     2 linguri gochujang (ardei iute rosu pasta)
     1 lingurita de fulgi de ardei rosu
     2 linguri de vin de orez (saké)
     2 linguri ulei de susan
     1 ceapa
Gatire:
Combina toate ingredientele, cu excepția cărnii de porc pentru a face sos si marinarea de bază. Se amestecă într-un bol mare.
Adauga carnea de porc marinata timp de 30-60 de minute.
Gratar sau pan-prajeste si se serveste cu orez fiert.

 
 
 
eXTReMe Tracker