Gochujang Japchae(Spaghete din cartofi dulci cu pasta de ardei iute)


Japchae este adesea servit la petreceri coreene și în timpul ocazii speciale, ca fel principal sau ca o garnitura. Acesta poate fi adăugat la un pat de orez și se amestecă împreună pentru a face japchaebop, bp orez sensul.

REȚETA INGREDIENTE
12 oz tăiței (Dang Myun)
4 oz de carne de vită
5 ciuperci Shiitake sau ciuperci chinezesti negre
1 morcov
1 ceapa
1 ou
⅓ lbs spanac
5 linguri de ulei
1 lingura ulei din semințe de susan
2 linguri sos de soia
Sare si piper negru (vârf de cuțit)
Semințe de susan (vârf de cuțit)
1 lingură de usturoi tocată
1 lingura ceapa verde tocat
GATIT DIRECTII
Se înmoaie în apă ciuperci timp de 15 minute. Taiati tulpinile tăiate apoi în fâșii subțiri capacele.
Se taie carnea de vită în fâșii subțiri și se marinează cu ciupercile intr-un condiment de: sos de soia, zahăr, usturoi tocat, ulei de susan semințe, ceapa verde tocat, precum și un vârf de cuțit de piper.
Se taie morcovii si ceapa în fâșii subțiri (julienne).
Gatiti spanacul în apă clocotită timp de aproximativ două minute. Spanac răcește sub jet de apă. Stoarce apă din spanac. Sezonul spanac ușor cu sare și ulei de susan semințe.
Aluat și se prăjește într-o tigaie de ou, cu un vârf de cuțit de sare. Odata fierte și răcite, se taie în felii subțiri de ou.
Gatiti fidea în apă clocotită timp de aproximativ 2-4 minute sau pana se inmoaie (Este posibil să doriți să taie fidea in jumatate înainte de mână, dacă acestea sunt prea lungi). Clătiți cu apă rece și scurgere.
Începe de gătit de carne de vită și ciuperci, cu un pic de ulei.
Atunci când carnea de vită este fiert, se adauga morcovul, ceapa, spanac, și fidea și se amestecă-prăji.
Când legumele sunt fierte, se adaugă oul felii și de a folosi sare și sos de soia pentru sezonul antena pe gustul tău.
Pune totul intr-un vas si se presara cateva seminte de susan pentru aspectul final.
Poate fi servit cald sau rece.

 
 
 
eXTReMe Tracker