Kimchi Bokkeum Bap

Ingrediente:
1/4 lingurita seminte de susan prajite
1 lingurita ulei de susan
3 cani de orez cu bob rotund aburit (folositi fierbator de orez)
1 cana de kimchi
sare (dupa gust)
1/2 lingurita gochujang (pasta de ardei iute)
3 felii de dovlecel taiat in cubulete mici
1 ceapa taiata marunt
1/2 morcov taiat cubulete
1 ou
Mod de preparare
Se incalzeste wok-ul (este important să folosiţi un wok bun in care orezul se amesteca bine fara a se lipi de tigaie) pe un foc mic cu putin ulei in care se adauga morcovul, ceapa, dovlecelul, prajiti aproximativ 5 minute, dupa care se adauga kimchi si orezul si mai lasam 1 minut la prajit. Adaugam sare dupa gust, seminte de susan, ulei de susan si gochujang dupa gust (daca se doreste mai picant se poate pune si mai mult). Se amesteca bine. Se prajeste un ou si se adauga peste orez.

 
 
 
eXTReMe Tracker