Chadol Baki

Chadol Baki este un tăiat în felii subțiri de carne de vită piept masă, care este, de asemenea, popular la case sau la restaurante coreene.Carnea nu este deloc marinat si este pur si simplu fierte pe gaz portabil sau încorporat sau grătare de carbune.Carnea este de obicei fattier decât în ​​alte părți ale carne de vită, dar e suficient de subțire încât fiecare felie nu conține prea multe grăsimi. Și din cauza delicatețe sale, fiecare felie de bucătari foarte repede peste grătare deschise pentru gustare, după mușcături. Pregatite chadol Baki poate fi micșorat într-un sos facut din ulei de susan, sare, si piper si consumate împreună cu salata de ceapa tocata (pa muchim). În plus, salata verde, spanac, alte legume cu frunze sau (e), pot fi folosite pentru a încheia pentru toate conținuturile totul, împreună cu o pată de dwenjang sau ssamjang. Pentru a vedea ilustrații vizuale, faceți clic aici.
Pachete proaspete de chadol carne Baki poate fi de cumpărare la supermarket-uri coreene sau a piețelor locale de carne. Pa muchim este, de asemenea, disponibil pentru achiziționare, dar poate fi ușor preparată la domiciliu.
Ingrediente :
     4 buchete prazul
     2 linguri ulei de susan
     2 linguri de orez oțet
     1 linguriță gochugaru (rosu ardei iute fulgi)
     ¼ lingurita de sare
     1 salata verde cap de frunze
Gatire:
     Taie ceapa in longitudinal în fâșii foarte subțiri și, de asemenea, salata verde.
     Ulei de susan măturică, otet, ardei rosu fulgi de ardei și sare într-un castron mare.
     Adauga ceapa verde si salata verde in castron si se amesteca bine pana se combina.
Pofta buna.

 
 
 
eXTReMe Tracker