Sandwich Kimchi cu ramen si branza la gratar

Ingrediente pentru un sandwich: 
½ pachet de Ramen, cu orice "aroma" (am folosit un brand coreean, "extra picant" cu aromă de legume) 
½ de pachet de condimente de ramen (de obicei se poate folosi si altceva, cum ar fi un pachet mic de ulei sau de legume deshidratate) 
o mana de kimchi, tocat şi stors de excesul de "suc" kimchi  
1 lingura de ulei pentru gătit (am folosit seminte de struguri)
2 linguri de unt, dedurizat 
2 felii groase de pâine foarte consistenta 
o mana de brânză mozzarella sau mufa 
o mana de branza americana sau brânză Cheddar 
Mod de preparare:
Pune o oală de apă la fiert la foc mare. Pune taiteii ramen în oala care vor fierbe aproximativ 8 minute până când acestia devin moi, (acest lucru va depinde de tipul de taitei, evident).
Scurge taiteiii ramen de lichidul in care au fiert (folosiţi o strecurătoare), apoi pune taiteiii înapoi în oală sau într-un castron. Se toarnă conţinutul unei jumătati din pachetul de condimente peste taitei. Amesteca taiteiii cu condimentele pentru a le combina. Apoi pune-i deoparte pentru a pregăti sandwich.
Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie la foc mic.
Ungeti două felii de pâine cu unt dedurizat. Puneti ambele felii de pâine cu unt, cu faţa în jos în uleiul incalzit în tigaie. Puneti deasupra unei felii branza mozzarella/Branza Jack; pe cealalta felie de pâine branza mericana / brânză Cheddar. Gatiti până când pâinea este prăjită şi brânză topită.
Scoateţi pâinea cu brânză la grătar cu o paleta. Puneti taiteiii ramen cat de mult doresti pe o felie de pâine. Adauga Kimchi tăiat deasupra. Acopera sandwich-ul cu cealalta felie de pâine la gratar si branza. Apasa ferm cele doua felii de paine.

 
 
 
eXTReMe Tracker